online colleges, universities and colleges online, online college education degree, it online colleges, online college info, online college information, doing college online, early childhood education, degree online, best online technical colleges, best online it colleges, online business degree programs, best online colleges and universities, best online college classes, online colleges for business, online college education, completely online college, start online college, fully online colleges, online colleges and universities, top online college courses, online criminal justice degree, online it degree programs, accredited online college courses, best online colleges for business, online social work degree, online masters degree in education, it degree online accredited, great online schools, online psychology degree, local online schools, apply for online college classes, online school degrees, all online college, online school programs college, online colleges near me, start online college today, online graduate schools, popular online schools, accredited online college classes, online colleges accredited, online colleges that offer laptops, online colleges mn, online, colleges kentucky, online colleges kansas, online colleges by cost, online colleges real estate, online colleges starting soon, online colleges engineering, online colleges in california, online colleges cheap, online colleges california, online colleges in alabama, online colleges courses, online colleges colorado, online colleges hiring adjunct faculty, online colleges with low tuition, online colleges texas, online colleges human services, online colleges georgia, online colleges degrees, online colleges uk, online colleges for psychology, online colleges florida, online colleges universities, online colleges for business, online colleges virginia, online colleges employment opportunities, online colleges with financial aid, online colleges business administration, online colleges start anytime, online colleges employment, online colleges louisiana, online colleges nj, online colleges prices, online colleges programs, online colleges missouri, online colleges nursing, online colleges las vegas, online colleges lpn, online colleges oklahoma, online colleges maineonline business degree, affordable accredited online colleges, credible online schools, online colleges for bachelor's degree, online accounting degree, top rated online schools, real online colleges, online colleges for nursing, online elementary education degree, get a college degree online, online college courses near me, good accredited online colleges, online college classes, great online colleges, best online college courses, highest accredited online colleges, accredited online colleges, regionally accredited online colleges, online masters in education, cheapest online college, best online colleges for associates degree, online only schools, online counseling degree, fully accredited online colleges, nationally accredited online schools, reputable online schools, best online it schools, all online schools, good online colleges, online education degree, online schools for education, online college schools, it university online accreditation, virginia college online, online college majors, online only colleges, schools that offer online classes, regionally accredited online schools, it schools online, online college options, accredited online college degrees, legitimate online degrees, great online universities, basic college courses online, regionally accredited online universities, list of online colleges, mba degree online, online teaching degree, a list of online colleges, affordable online colleges, best online college programs, accredited online community colleges, online bachelor degree programs accredited, best online schools for education, accredited online masters degrees, accredited online universities, online summer college courses, online college degree programs, top online it schools, taking online classes in college, individual online college courses accredited, colleges that offer online classes, nationally accredited online colleges, online it degree, online, college programs, best accredited online colleges, accredited bachelor degree online, credible online colleges, 5 week online college courses, online colleges universities, bachelor's degree in education online, find online college courses, online college courses for credit largest online colleges, local online colleges, college degree accreditation, earn a degree online, online school degree programs, list of accredited online colleges, affordable online schools, 4 year, online colleges, earn a bachelor's degree online, online college degrees, good online schools, public online colleges, best online colleges, online undergraduate schools, online college credits, online basic college classes, most accredited online colleges, online school university, online college courses, online 2 year colleges, paralegal degree online, college information, accredited online schools, online degree completion programs, highest rated online colleges, online community college, online degree classes, online school programs, fully accredited online universities, legit online colleges, best online colleges for education, non profit online schools, best online college degrees, top online colleges, reputable online colleges, online and campus colleges, online classes, top 10 accredited online colleges, affordable online degree programs, online college finder, navy college online, accredited online courses for college credit, online schools near me, top rated online colleges and universities, online graduate programs, top online college programs, online bachelor degree programs, cheap online schools, online aa degree, legitimate online colleges, online history degree, top ten online colleges, online finance degree, online christian colleges, online graduate degree programs, online master degree programs, online school classes, online community college classes, nursing degree online, accredited online degrees, accredited online masters programs, community colleges that offer online degrees, certified online colleges, accredited online education degree, going to college online, online college certificates, what's the best online college, online bs degree, accredited online technical colleges, online associates degree, online associate degree programs, online degree programs, best online bachelor degree programs accredited, online schools, community college online courses, number one online college, best online college degree programs, recommended online colleges, programs online colleges, online bachelor's degree, legitimate online schools, online doctoral programs, the best online colleges, clgonline, online university programs, online college reviews, best online schools, go to school online, online computer science degree, take college courses online, online journalism degree, online technical colleges, accredited online degree programs, respected online colleges, colleges, that offer online degrees, online medical degrees, online masters programs, top rated online colleges, 100 online degree programs, fast online degrees, credible online universities, accredited online bachelors degree, online electrical engineering degree, legit online degrees, best nationally accredited online colleges, accelerated online degrees, accredited online colleges and universities, online graduate degrees, doctorate degree online, best accredited online schools. Bitcoins and all you wish to have to Know about them Bitcoin has injected itself amongst many conversations about era, finance and the web and has come far from mysterious foreign money to widely identified medium of alternate. If you wish to have to discover about Bitcoin, listed below are solutions to few questions that may simply pop to your thoughts. Bitcoin Merchant Account,Bitcoin Merchant Services,Bitcoin Mining Cloud Computing,Buy Bitcoin Australia,Buy Stocks With Bitcoin,Bitcoin Mining Gpu,Software Mining Bitcoin,Buy Stock With Bitcoin,Bitcoin Stock Chart,How To Invest In Bitcoin Stock,Bitcoin Call Options,Buy Vpn With Bitcoin,Bitcoin Payment Gateway,Bitcoin Etf,Bitcoin Broker,Bitcoin Trading Account,Gpu Bitcoin Mining Software,Validate Bitcoin Address,Bitcoin Ransomware,Buy Rdp With Bitcoin. Buying Bitcoins Australia,Vps Hosting Bitcoin,Best Bitcoin Cloud Mining,Login To Bitcoin,Buying A Car With Bitcoins,Bitcoin Payment Processor,Domain Registration Bitcoin,Vps Server Bitcoin,Buy Bitcoins Australia,Bitcoin Social Network,Bitcoin Exchange Rate History Graph,Bitcoin Vc Funding,Investing In Bitcoin Stock,Bitcoin Automated Trading,How To Buy Bitcoin Stock,Transfer Bitcoin To Bank Account,Bitcoin Wallet App Android,Banks Accepting Bitcoin,Bitcoin Forex,Bitcoin Website Hosting,Bitcoin Market Crash,Bitcoin Forex Broker,Bitcoin Webhosting,Web Hosting Bitcoin, What is Bitcoin? Bitcoin is a kind of virtual foreign money, which is online-only choice type of foreign money. There isn’t any intermediary – that suggests no banks! The fundamental concept is that you’ll make bills with out third-party like the federal government or financial institution. With no central authority, two folks can transact freely any place on the earth, with out a charges or checking account. The concept at the back of Bitcoin is to take the facility out of palms of the federal government and central bankers, who regulate the glide. Do folks even use Bitcoin? Yes. Although Bitcoin is a brand new phenomenon, it’s rising speedy. Email we could us ship mails any place without spending a dime; Skype we could us name any place without spending a dime, now there’s Bitcoin. It means that you can ship cash any place on-line. Growing choice of companies are the use of Bitcoin, together with brick and mortar companies, on-line products and services akin to WordPress and Reddit. So a ways the skeptics are unsuitable in that Bitcoins can’t paintings: The fresh worth development obviously explains all of it. Bitcoins can be sooner or later followed in the similar approach the computer systems had been followed. Who created Bitcoin? No one is aware of evidently. Not conclusively. The concept was once advanced by means of Satoshi Nakamoto, who is living in entire anonymity. While the title sounds Japanese, the writer by no means supplied any more or less private element. He collaborated with folks via on-line boards however by no means met someone face-to-face. In 2010, he steadily diminished his involvement within the building of this virtual foreign money. However, many suppose that the title is simply the title of a gaggle of folks operating on it in combination. What is it about mining? You will have to have speculated the place Bitcoin comes from and will get into the transmission. The solution to that is that it will get mined into lifestyles. No one is equipped Bitcoin in step with se, you were given to earn them and just a little success too. There had been a large number of currencies which have been emerged within the years however this one has so much new era getting used. Consider bitcoin as a large ledger shared by means of all customers: When you are making transactions via bitcoin, it’s recorded at the ledger. Programs then compete to verify the transaction by means of cracking advanced equations. The winner is rewarded with extra bitcoins. 10-questions-to-ask-before-signing-up-an-online-college
Dengar Kisah Hijrah Dewi Sandra, Luna Maya Menangis, Merasa Tak Pantas untuk Meminta: Banyak Dosa

Berita Viral dan TerUpdate

Saturday

Dengar Kisah Hijrah Dewi Sandra, Luna Maya Menangis, Merasa Tak Pantas untuk Meminta: Banyak Dosa

Dengar Kisah Hijrah Dewi Sandra, Luna Maya Menangis, Merasa Tak Pantas untuk Meminta: Banyak Dosa

Dengar Kisah Hijrah Dewi Sandra, Luna Maya Menangis, Merasa Tak Pantas untuk Meminta: Banyak Dosa


Artis manis Luna Maya menangis haru mendengar kisah hijrah Dewi Sandra.

Luna Maya dibentuk merinding dengan perjalanan hayati Dewi Sandra yg kini   menetapkan buat berhijrah.

Luna Maya turut menyinggung soal doa.

Ia merasa tak pantas berdoa lantaran mengaku masih memiliki poly dosa.

Hal itu diungkapkan Luna Maya waktu berbincang dengan Dewi Sandra lewat video call.

Sahabat Raffi Ahmad itu merasa Dewi Sandra telah memberikan tenaga positif padanya.

Luna Maya (Instagram @lunamaya)

Dalam kesempatan itu, Dewi Sandra mengungkapkan jikalau kita berdoa, maka doa yang diinginkan harus spesifik.

Tetapi, Luna Maya merasa tidak pantas berdoa.

Saat berdoa, beliau mengaku hanya bersyukur & mengucapkan terima kasih.

Mendengarkan pengakuan Luna Maya, Dewi Sandra menyebut orang yg tidak mau meminta itu justru arogan.

Mendengar itu, Luna Maya langsung mengambil tissue dan mengusap wajahnya.

Dilansir menurut Youtube Luna Maya Jumat (24/4/2020), Luna Maya bercerita bila dirinya mulai menikmati pada tempat tinggal   saja, padahal dia merupakan orang yg super sibuk.

Hal itu pun membuat Dewi Sandra konfiden bila ini merupakan rencana Allah yg sangat indah.

"Ini mengenai perspektif, ini mengenai iya ya kita kayanya udah terlalu sibuk banget, terus tiba-datang udah nih gak satu orang akan tetapi semuanya harus di tempat tinggal  . Keren sih, ini skenario, siapa sangka akan terdapat script writer atau skenario yg secanggih dan sekeren ini," istilah Dewi Sandra mengawali dialog mereka.

"Aduh Wi, tiap kamu ngomong aku  merinding, bener-bener deh, no joke, saya gak dusta , saya seneng banget engkau  kasih aku  kesempatan buat ngobrol gini lantaran kamu selalu menaruh tenaga positif, saya gak bohong, bukan lantaran direkam atau gimana, hanya menggunakan senyum engkau , engkau  sudah menaruh saya harapan," kata Luna Maya.

Dewi Sandra pun mengaku mencicipi hal yg sama ketika melihat senyum Luna Maya.

"MasyaAllah, dan engkau  memahami? Kamu melakukan hal yang sama dengan senyum engkau . Kita kan seluruh tahu masing-masing orang punya cerita, punya kasus, punya masa lalu, tapi faktanya lu bangkit lagi, lu maju lagi, dan lu hadapi menggunakan tegar," istilah Dewi Sandra.

Namun, pernyataan Dewi Sandra itu diprotes sang Luna Maya.

"Wi, saya mau tahu kamu, jangan bicara mengenai aku ," kata Luna Maya.

Kemudian Luna Maya pun bertanya soal perjalanan hijrah Dewi Sandra sampai akhirnya mampu semakin istiqomah.

"Kita memahami, kamu dulu misalnya aku , akan tetapi setelah engkau  mengusut ilmu kepercayaan  & semakin hari semakin komitmen, semakin hari saya lihat engkau  semakin bahagia," kata Luna Maya.

"I swear this is the best decision I've made in my live (Aku bersumpah ini adalah keputusan terbaik yang saya lakukan selama hidupku)," istilah Dewi Sandra.

"That's good, happy to hear that," kata Luna Maya.

Kemudian Dewi Sandra pun bercerita bahwa dirinya mulai berkontemplasi ketika dia sedang protes-protesnya menggunakan Tuhan dan keadaan.

Dewi Sandra & Luna Maya bicara soal doa. (Youtube/Luna Maya)



"Akhirnya saya berusaha buat mencari dengan belajar, & klik dapet guru yang sempurna, itu krusial banget, karena ketika beliau menyampaikan sesuatu dengan cara yang baik dan sahih, ilmu yg dikasih pula yang dibutuhkan," celoteh Dewi Sandra.

Dewi Sandra pula menuturkan bila proses dirinya dalam mencari guru yg tepat pula sangat lama  .

"Percaya atau nggak, seorang murid itu nggak akan bisa jawaban sampai dianya siap. Jadi lo mau ketemu guru sebanyak apapun, tapi jika hati dan mainsetnya belum siap, ilmunya nggak akan masuk. Intinya lo wajib  bikin diri lo bego dan lemah, karena ketika lo punya pemahaman lo akan berdebat. Dan gw melewati fase itu menggunakan berbagai macam pengajar," jelasnya.

Kemudian Dewi Sandra pun bercerita bahwa yang ia pelajarin berdasarkan gurunya itu, yakni ketika kita mau minta sesuatu yg berhubungan dengan agama, maka wajib  meminta secara khusus dalam doa.

Hal itu pun rupanya memancing Luna Maya untuk bertanya lebih dalam.

"Kalau minta doa yg khusus, bener pula sih, aku  tak jarang dikasih tahu begitu, aku  jua dulu begitu, tapi sampe akhirnya setiap doa saya selalu bilang thank u for today, itu aja," istilah Luna Maya.

Hal itu menurut Luna Maya, dikarenakan dirinya merasa tidak pantas buat banyak meminta.

"Kan kita udah banyak dosa, lo udah banyak dosa banyak minta, gak apa-apa gak sih, Wi?," tanya Luna Maya.

Mendengar pertanyaan itu, Dewi Sandra pun tersenyum.

"Aku pula pernah berpikir begitu, itu ialah kita telah menaruh Allah pada dalam nalar & kotak insan, bila misalnya Dewi minta ke Luna terus, sebagai insan kita berpikiran 'ya Allah ini orang minta mulu, lu kerja donk'," istilah Dewi Sandra mencontohkan.



Namun rupanya Allah tidak punya pikiran misalnya itu & akan senang  saat hambanya meminta.

"Kamu sudah menempatkan seolah-olah Allah itu punya perasaan, sedangkan Allah itu Yang Maha Besar, Maha Besar, Maha Baik, Maha Pengasih, jadi ngasihnya luas, dan sebelum kita ngomong pun, kan Allah udah memahami, gak usah ngomong Allah Maha Tahu, lu pengen ini kan. Cuma soal berdoa ini kita menjatuhkan diri kita, kan minta & ngemis itu nggak lezat   Lun, tapi ya ini hamba, kita itu hamba & posisi kita emang untuk itu," kata Dewi Sandra.

"Jadi nggak apa-apa ya?," tanya Luna Maya lagi.

"Justru jika kita nggak minta, kita arogan, kan Allah memahami Luna pengen ini, ya minta lah, gw pengen denger lu minta," istilah Dewi Sandra.

Mendengar penerangan itu, Luna Maya pun langsung merogoh tissue dan mengusap hidung dan sedikit bawah matanya.

"Masuk logika," istilah Luna Maya tanpa poly bicara.

"Dan bener, yg lu minta itu harus tulus, wajib  nrimo, & jangan kita menghabiskan doa-doa kita buat sesuatu yg cuma di dunia aja," tambah Dewi Sandra.

"Ya ya ya," kata Luna Maya.

"Lantaran dunia itu kan pendek banget, jadi kalau lo mau minta lo minta yg long term, & pas gw denger itu, iya ya kok gw minta mobil, kenapa gw gak minta surga ," tambah Dewi Sandra.

"Ya masuk akal," kata Luna Maya.

"Pusing nggak?," tanya Dewi Sandra.

"Nggak, saya gak pusing, akan tetapi wajar, kayak mudah akan tetapi ya kena banget," ungkapnya.

(Tribunnewsmaker/*)

Sebagian artikel ini sudah tayang pada tribunnewsbogor.Com menggunakan judul Luna Maya Dibuat Merinding dengan Jawaban Dewi Sandra soal Doa: Justru Kalau Gak Minta, Kita Sombong
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Dengar Kisah Hijrah Dewi Sandra, Luna Maya Menangis, Merasa Tak Pantas untuk Meminta: Banyak Dosa